Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

MES DEMOISELLES PARIS JURK

€ 395,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 7951-30426
Productcode leverancier Davia
Omschrijving

Mes Demoiselles Paris jurk | Davia

De Davia is een lange zijden jurk in verschillende tinten taupe (dan wel zwart). Je kunt deze Mes Demoiselles Paris jurk met een blote achterkant dragen of deze subtiel knopen waardoor een klein stukje rug zichtbaar is.

Kleur: zwart

Pasvorm: dit item valt op maat, wij adviseren om je eigen maat te bestellen

Materiaal: 100% habotai zijde

Habotai-zijde is een luxueus, veelzijdig materiaal dat al eeuwenlang wordt gekoesterd. Het is een natuurlijke vezel. Het is  resistent tegen huisstofmijt en niet irriterend voor de huid. Het heeft een unieke structuur waardoor het vocht kan afvoeren en de lichaamstemperatuur kan reguleren. Met zijn gladde en glanzende oppervlak heeft Habotai zijden stof een prachtige valling en een elegante glans.

Mes Demoiselles Paris silk dress Davia

Mes Demoiselles Paris

Mes Demoiselles Paris is een prachtig merk opgezet door Anita Radovanovic in 2006. Het merk omarmt vrouwelijke vormen met haar prachtige stoffen en prints. Mes Demoiselles blijft altijd, in iedere collectie, dicht bij Anita's visie: de natuur staat altijd centraal  met inspiratie van over de hele wereld.

Betalen

Op STYLEROOMS.NL hanteren wij de volgende betalingsmethoden: iDeal, Afterpay, PayPal, Overboeking, Bancontact (BE)

Bezorgen

Wij versturen uw pakket zorgvuldig op met een van onze transporteurs, DHL of PostNL. Binnen Nederland is de verzending gratis! Voor internationale verzendkosten en methoden, klik hier